Πιστοποιηση Yeastar

Inter Telecom ο 1ος Ελληνικός Πάροχος Τηλεπικοινωνιών
με πιστοποίηση στα τηλεφωνικά κέντρα Yeastar

Inter Telecom - Yeastar Certified Partners

Η Inter Telecom βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πιστοποίηση των υπηρεσιών της με τα κορυφαίας ποιότητας προϊόντα της Yeastar.


Ολοκληρώνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες αλλά και ελέγχους που απαιτούνται, διασφαλίζουμε την απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών μας στα προϊόντα της Yeastar διευκολύνοντας ταυτόχρονα τη διαδικασία εγκατάστασης και παραμετροποίησης του SIP Trunk της Inter Telecom.


Σχετικά με τη Yeastar, πρόκειται για ένα κορυφαίο παγκοσμίως κατασκευαστή συστημάτων PBX και καινοτόμων λύσεων. Εκσυγχρονίζει κρίσιμα συστήματα επικοινωνίας για τους πελάτες της και παρέχει λύσεις σε νέα επίπεδα απόδοσης και ανταγωνιστικότητας.

Σχετικά με την Inter Telecom, πρόκειται για τον Ελληνικό πάροχο τηλεπικοινωνιών που εξειδικεύεται στον χώρο της VOIP τηλεφωνίας καλύπτοντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών που προσφέρει αυτή η τεχνολογία και εισάγωντας νέες ιδέες που προσφέρουν στον καταναλωτή καλύτερη και πιο αξιόπιστη επικοινωνία με την οικογένεια, τον φίλο, τους συνεργάτες του.